Paparazzia seurattiin päivä – tällaista hänen työnsä on

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden yksi varjopuoli on se, että valokuvaajat seuraavat julkisuuden valokeilassa paistattelevia henkilöitä kaikkialle. Samaan aikaan se on kuitenkin myös yksi tapa, jolla julkkikset pysyvät uutisotsikoissa kun he antavat paparazzeille kuvattavaa. Nyt BuzzFeed päätti seurata yhden paparazzin perinteistä työpäivää.

Paparazzien tulee olla tietoisia monien lähistöllä asuvien tähtien elämäntavoista ja aikatauluista pystyäkseen seuraamaan heitä. Monia julkkiksia paparazzien tungettelu ahdistaa ja häiritsee, mutta hekin tekevät vain työtään ja yrittävät saada hyvillä kuvilla elannon itselleen ja perheelleen.

Miles Diggs toimii osana tiimiä, johon kuuluu muitakin kuvaajia. He liikkuvat yhdessä autolla, jossa he piileskelevät, etsivät julkkisten sijainteja ja editoivat kuvia ennen kuin he tarjoavat niitä eteen päin. Paparazzien keskuudessa kilpailu on kovaa, minkä vuoksi hyvät kuvat ottanut ja nopeiten ne editoinut ehtii yleensä saamaan palkan kyseisen tilanteen ja tähden kuvista.