Sampo Kaulanen ryhtyi matkanjohtajaksi – Karibian luksusristeily syksyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele rakastavat matkailua, ja ensi syksynä he aloittavat uuden uransa matkailualalla. Kaulasen pariskunta toimii nimittäin matkanjohtajana Miamista lähtevällä Karibian luksusristeilyllä. Lapin Sampo -risteily järjestetään marraskuussa 2018.

– Kävimme Karibialla viime kesälomalla ja katselimme, kuinka risteilyalukset lipuivat ohi. Siitä heräsi unelma risteilystä Karibialla. Niin se vain unelma täyttyykin jo ennen eläkeikää, ja elämähän on elämistä varten. Tulee varmasti älyttömän huikea reissu, Sampo ja Minttu kommentoivat aluevalloitustaan.

Yhdysvalloista Meksikoon, Hondurasiin suuntautuvan risteilyn risteilyaluksena toimii Suomessa rakennettu 360-metrinen merten jättiläinen Allure of the Seas. Alukselle mahtuu 5.400 matkustajaa. Matkaohjelmaan Kaulaset ovat valinneet yhdessä matkan toteuttavan Risteilykeskuksen kanssa muun muassa snorklausta Karibianmeressä ja tequilan maistelua Meksikossa. Lisäksi Sampo järjestää esitelmän urastaan.