Vaihto-oppilaat sytyttivät tulipalon Italiassa – keittivät pastaa ilman vettä

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pastan keittäminen on taito jonka voisi kuvitella onnistuvan lähes keneltä tahansa. Näin ei mitä ilmeisimmin kuitenkaan ole, kuten Italiasta kantautuva uutinen paljastaa.

Kolme yhdysvaltalaista vaihto-oppilasta yritti tehdä itselleen pasta-ateriaa, unohtaen kuitenkin yhden tärkeän ainesosan. He eivät lisänneet kattilaan lainkaan vettä. Niinpä kuiva pasta syttyi hellalla palamaan.

Paikalle hälytetyn palokunnan edustajat väittivät 20-vuotialle opiskelijoille, etteivät hekään tienneet pastan keittämisen vaatineen vettä. Paikallislehtien kommenttiosioilla yhdysvaltalaisia kehotettiin palaamaan kotimaahansa McDonald’sin hampurilaisten äärelle.

Munchies-sivuston mukaan paikallinen kokki Fabio Picchi suhtautui mokaan sen sijaan suopeammin. Hän on kutsunut vaihto-oppilaat ravintolaansa lounaalle ja kurssille, jossa perehdytään italialaisten ruokien valmistamiseen.