Tyttöbändin kaunotar riisui kaiken – omisti alastonkuvan vihaajilleen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tyttöbändi Hear’Sayn riveistä julkisuuteen noussut Myleene Klass poseerasi taannoin rohkeissa kuvissa. Kehopositiivisuuteen tähdänneillä alastonkuvilla mainostettiin tähden tuoretta MyBody by Myleene -treenivideota.

Ihastuksen lisäksi kuvat herättivät verkossa kritiikkiä. Klass aikoo kuitenkin jatkossakin poseerata vähäpukeisena, ja kommentoi häntä kritisoineita tahoja The Sun -lehdelle kovin sanankääntein.

– Ihmiset kommentoivat kuinka he eivät pidä hiuksistani ja ihmettelvät miksi esittelen paljasta takapuoltani. Vastaan vain, etteivät heidän mielipiteensä maksa asuntolainaani eikä niillä ole siksi väliä, Myleene Klass kertoi.

– Vartaloni on tehnyt kaksi upeaa lasta, olen lähes 40-vuotias ja osaan soittaa pianoa. Voit sanoa minulle mitä haluat, mutta osaatko soittaa Rachmaninoffin konserton?, tähti jatkoi.

Klassin mukaan hän ei aio haaskata elämäänsä miettimällä, mitä internet-trollit ajattelevat. Hän kommentoi haluavansa lastensa näkevän hänet mielummin ”kovisäitinä” kuin ”lumihiutaleena”.

 

MyBody by Myleene Klass
MyBody by Myleene Klass
MyBody by Myleene Klass
MyBody by Myleene Klass

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat