Tyttöbändin kaunotar riisui kaiken – omisti alastonkuvan vihaajilleen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tyttöbändi Hear’Sayn riveistä julkisuuteen noussut Myleene Klass poseerasi taannoin rohkeissa kuvissa. Kehopositiivisuuteen tähdänneillä alastonkuvilla mainostettiin tähden tuoretta MyBody by Myleene -treenivideota.

Ihastuksen lisäksi kuvat herättivät verkossa kritiikkiä. Klass aikoo kuitenkin jatkossakin poseerata vähäpukeisena, ja kommentoi häntä kritisoineita tahoja The Sun -lehdelle kovin sanankääntein.

– Ihmiset kommentoivat kuinka he eivät pidä hiuksistani ja ihmettelvät miksi esittelen paljasta takapuoltani. Vastaan vain, etteivät heidän mielipiteensä maksa asuntolainaani eikä niillä ole siksi väliä, Myleene Klass kertoi.

– Vartaloni on tehnyt kaksi upeaa lasta, olen lähes 40-vuotias ja osaan soittaa pianoa. Voit sanoa minulle mitä haluat, mutta osaatko soittaa Rachmaninoffin konserton?, tähti jatkoi.

Klassin mukaan hän ei aio haaskata elämäänsä miettimällä, mitä internet-trollit ajattelevat. Hän kommentoi haluavansa lastensa näkevän hänet mielummin ”kovisäitinä” kuin ”lumihiutaleena”.

 

MyBody by Myleene Klass
MyBody by Myleene Klass
MyBody by Myleene Klass
MyBody by Myleene Klass