Kännykkätelineiden kuningas – mikään asento ei ole mahdoton

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet ihmiset ovat pudottaneet vahingossa puhelimensa kasvoilleen selällään sängyssä maatessa. Nyt markkinoille on tullut pitkällä ja väänneltävällä varrella varustettu kännykkäteline, joka soveltuu käytettäväksi kaikissa kodin huoneissa.

Ilman erillisiä työkaluja asennettava Ugreen-kännykkäteline sopii Android ja iOS-laitteille. Sen kerrotaan soveltuvan jopa Nintendon Switch -konsolille. Telineen voi kiinnittää mihin tahansa pöydänkulmaan.

Telineen pitkä varsi on taivuteltavissa haluamaansa asentoon. Ihmisille voi tulla fyysisiä oireita älypuhelimen käyttämisestä. Kädet voivat väsyä ja puutua, niska kipeytyä ja peukalot krampata. Teline on oiva apu fyysisiin ongelmiin, eikä se maksa kuin hieman yli 12 euroa Amazon-verkkokaupassa.

Amazon