Halseyn upea asu vangitsi kamerat – mekon alta näkyi upea vartalo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

23-vuotias poptähti Halsey nousi kansainvälisesti tunnetuksi tähdeksi viime vuonna julkaistessaan satoja miljoonia kuuntelukertoja striimanneet Him & I, Bad at Love ja Now or Never -hitit. Nyt nainen nähtiin upeassa asussa New Yorkissa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa.

Halsey osallistui New Yorkissa yhdeksättä kertaa järjestettävään vuosittaiseen Blossom Ball -iltagaalaan, jossa hänen yllään nähtiin todella seksikäs valkoinen iltapuku. Halsey sai tunnustuksen hyväntekeväisyystapahtumassa, joka järjestettiin Yhdysvaltojen endometrioosijärjestön hyväksi.

Halsey oli pukeutunut valkoiseen läpikuultavaan luomukseen, jossa oli pitkät hihat ja korkea kaulus. Mekko ei kuitenkaan peittänyt naisen ihoa juurikaan, minkä vuoksi mekon alle olikin puettu valkoinen body, joka paljasti poptähden kurvit mekon alta.

Splash News
Splash News
Splash News