Kevään trendikkäin hiusväri – lopputulos kuin hedelmämehua

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Mitä tulee, kun yhdistää punaisen ja violetin eri sävyjä? Marie Claire -lehden kauneusasiantuntijoiden mukaan vastaus on tämän hetken halutuin hiusväritrendi. Värisävyt muistuttavat marjoja ja hedelmiä mehuun puristettuna.

Hiusstylisti Alisha McAlister sai äskettäin vapaat kädet toteuttaa asiakkaansa kutreihin mitä mielikuvituksellisimman lopputuloksen. Syntyi persikan, mansikan, viinirypäleen ja kirsikan eri sävyillä leikkittelevä lopputulos, jossa jokaisen suortuva edustaa erilaista punaisen sävyä. Ruskeaa on yhdistelty viime vuosina kirjaviin sävyihin, aina hailakan hattarapinkistä tummaan violettiin, mutta nyt peliin astuu punasävytteinen lopputulos.

Raidat muuttavat hiusten ulkonäön tuuheaksi ja eläväksi, Marie Claire huomaa. Tumman violetit yksityiskohdat sopivat erinomaisesti kuultaviin suortuviin. Hiukset voi myös värjätä kerroksittain siten, että alle tulee eri sävy kuin päällä oleviin latvoihin. Juuri pidetään kuitenkin tumman sävyisenä.

🍇🍓🍉🍑🍒 I’m not sure what to call this! It’s a mix of blended fruit colors. I started this hair color thinking I was doing a simple base and tone. Then my amazing client surprised me! She said, “I want something different!” So yay for stylist choice night! Pops of Ignite Violet and Red and then I honestly toned the whole thing with Manic Panic Pro Pastel-izer, 3 grams of Divine Wine, and 6 grams of Smokescreen. This is such a fun color! It’s a great way to introduce vibrant and pastel colors and the client not get fired for it! 😁😉 @behindthechair_com #behindthechair #btconeshot_pastel18 #btconeshot_vibrant18 #brconeshot_hairpaint18 #btconeshot_curls18 . . . . . . . #theunicorntribe #taotam #jwcignite #manicpanicprofessional #manicpanicnyc #propastelizer #divinewine #smokescreen #creativecolor #pastelhair #hairpainting #hairpainters #bestofbalayage #theprismatics #hairdressersthatslay #jackwinncolor #stylistchoice #vibrantblend #stylistssupportingstylists #balayageribboning #vividhairpainting #authentichairarmy #imallaboutdahair #ltcawards #liscensedtocreate

A post shared by Alisha McAlister (@foilingbeautiful) on