Kim Kardashian korjasi itsestään julkaistuja kohuotsikoita: ”Kaukana totuudesta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardasianin perheen jokaisesta jäsenestä on tullut tunnettu ja miljoonien seuraama tähti Kardashianit -realityohjelman myötä. Julkisuus on tuonut perheelle paljon työmahdollisuuksia ja vaurautta, mutta sillä on myös omat varjopuolensa.

Kardashianit jakavat faneilleen koko elämänsä, mutta siitä huolimatta myös heistä kirjoitellaan toisinaan uutisia, jotka eivät pidä paikkaansa. Nyt Kim Kardashian pääsi ELLE-lehden kuvaamalla YouTube-videolla korjaamaan useita uutisotsikoita, jotka olivat hänen mielestään kaukana totuudesta.

Jokaisen lehtiartikkelin taustalla voisi kuvitella piilevän pieni totuuden siemen, mutta toisinaan jutut ovat todella häikäilettömiä ja vääriä. Uskomattomin huhu, joka Kimin ja Kylien ympärillä hetki sitten liikkui oli se, että Kylie olisikin toiminut Kimin ja Kanyen sijaissynnyttäjänä.