Video halaavasta koirasta leviää – tämä on puhdasta rakkautta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Louboutina-nimisestä kultaisestanoutajasta on muutaman vuoden aikana tullut yksi suloisimmista New Yorkin nähtävyyksistä. Nyt verkossa leviää ihana video, jonka Louboutinan tunnistanut ohikulkija oli kuvannut puhelimellaan ja julkaissut sosiaalisessa mediassa.

Louboutinaa ja koiran omistajaa seuraa Instagramissa jo yli 200.000 ihmistä. Koiran ja omistajan New Yorkissa kohtaavat jakavat usein videoita ja kuvia halailevan koiran kanssa. Nyt yhdellä videolla eräs ohikulkija on huomannut omistajaansa suojatien edessä halaavan Louboutinan ja päättänyt kuvata lemmikin ja omistajan herkän hetken videolle.

Koirien ja muiden lemmikkieläinten läsnäololla on todistettavasti stressiä ja verenpainetta vähentävä vaikutus. Jo pelkästään Louboutinan ja koiran omistajan yhteisen vuorovaikutuksen ja rakkauden näkeminen saavat muut huokaisemaan ihastuksesta.

Dog Clings To Owner's Leg In Street

'Just witnessed the purest form of love ever' 😍🐶

Publié par UNILAD sur lundi 5 mars 2018

🤗 and squeezed face (Flash Back Friday – August 2017) 📸 via @subduction

A post shared by Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) on

Repost via @erica.mariscal @louboutinanyc the hugging dog ❤️🐶

A post shared by Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) on