Päiväkotilasten suklaamunat varastettiin – Lauri päätti pelastaa tilanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääsiäinen on monille lapsille erityisesti suklaamunien aikaa, ja niitä napostellaan niin virpomisten yhteydessä kuin muutenkin. Nyt Helsingissä joku pitkäkyntinen oli pilannut Meripirtin päiväkodin lasten ilon hetket varastamalla lasten suklaamunat. Apu oli kuitenkin lähellä, kun hätä oli suurin.

Aivan päiväkodin naapurissa asuva Lauri Domnick kertoi ikävästä tapauksesta kuvan kera eilen illalla Facebookissa. Kuvassa nähtiin päiväkodin lappunen, jossa se kertoi ikävät uutiset.

– Hei sinä joka otit päiväkoti Meripirtin suklaamunat… Lapset jäivät ilman… Kiitos vaan ja hyvää pääsiäistä, päiväkodin viestissä kerrottiin.

Pian ensimmäisen päivityksensä jälkeen Domnick julkaisi toisenkin kuvan. Siinä viesti oli hieman ensimmäistä parempi, sillä hän oli päättänyt pelastaa päiväkotilasten päivän ja käynyt ostamassa lapsille suklaamunia. Mies oli nimittäin teipannut uuden viestin alkuperäisen alapuolelle.

– Heippa! En vienyt munia, mutta eihän lapsia voi ilmankaan jättää. C-rapussa oven takana on teille pussi. Kivaa pääsiäistä! T: Naapuri. PS: Ei munavarkaille, Domnick kirjoitti omassa viestissään.

Päivän hyvästä työstä ovat tänään uutisoineet muun muassa Iltalehti ja Voice. Stara tavoitti hetki sitten hyväntekijän kommentoimaan upeaa tekoaan.

– Meidän sisäpihalla Meripirtin päiväkoti. Tää nyt lähti lapasesta, piti vaan tehdä päivän hyvä työ, Lauri Domnick kommentoi tekoaan viitaten päivityksen suosioon somessa.