Poliisin nopeuskamera räpsähti pyöräilijälle – vauhtia 43 km/h talvella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisi on viime aikoina aktivoitunut huomattavasti sosiaalisessa mediassa, ja samalla se on lisännyt keskustelua kansalaisten kanssa. Nyt poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on julkaissut sosiaalisessa mediassa poliisin nopeuskameran hämmentävän kuvan Kuopiosta.

Eilen keskiviikkona kello 10.57 eräs kiireinen miespuolinen polkupyöräilijä kaahasi nimittäin jäisissä talviolosuhteissa poliisin nopeuskameraan sellaisella vauhdilla, että kamera ikuisti hänet valokuvaan. Vauhtia oli 43 kilometriä tunnissa, mikä vastaa kilpapyöräilijän nopeutta. Ei siis ihme, että myös Pasterstein kommentoi tapausta kuvan kera.– Melko kylmäpäinen pyöräilijä 43km/h kapeaa uraa pitkin. Varustus näyttää kuitenkin olevan kunnossa kypärää myöden, Dennis Pasterstein kommentoi kuvaa.