Mies kosi tulevan vaimonsa tytärtä – kysymys tuli täytenä yllätyksenä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja, kekseliäitä ja romanttisia videoita, joissa nähdään miten pariskunnat ovat kosineet toisiaan. Nyt videolla nähdään kuitenkin todella poikkeuksellinen kosinta, jossa mies on päättänyt kosia tulevan vaimonsa tytärtä omaksi tytärpuolekseen.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa mies polvistuu tytön eteen. Tytön äiti on vastannut miehen kosintaan jo aiemmin myöntävästi, mutta mies on kokenut tarpeelliseksi kosia myös naisen tytärtä omaksi tytärpuolekseen pienen jalokiven avulla.

Mies polvistuu tytön eteen ja kysyy tytöltä, että saisiko hän olla tytön isäpuoli. Kun tyttö vastaa myöntävästi, mies ojentaa hänelle pienen timanttikaulakorun. Tyttären reaktio on todella yllättynyt ja suloinen, kun hän katsoo videota kuvaavaa äitiään ja näyttää hyvin onnelliselta.