Heidi Klum löysi rinnalleen 16 vuotta nuoremman rakkaan – ihastui Tokio Hotelin kitaristiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen huippumalli Heidi Klum on viime aikoina viihtynyt nuorempien miesten seurassa. Viimeksi nainen seurusteli kuuluisan ohjaajan Julian Schnabelin pojan Viton kanssa. Vito oli naista 13 vuotta nuorempi. Nyt Klum on löytänyt rinnalleen uuden mieskomistuksen.

America’s Got Talent -tuomarina nykyään toimiva Heidi Klum on alkanut nyt seurustelemaan Tokio Hotel -yhtyeestä tunnetuksi tulleen kitaristin Tom Kaulitzin kanssa. 44-vuotiaan mallikaunottaren ja 28-vuotiaan muusikon lempi on leiskahtanut jo hetki sitten, mutta vasta nyt pariskunta on näyttäytynyt avoimemmin yhdessä.

Maaliskuun aikana pari on nähty yhdessä aiemminkin, mutta nyt suutelu televisiokuvausten tauolla vahvisti seurusteluhuhut. Nuori pari näytti hyvin rakastuneilta toisiinsa kun he ottivat Daily Mail -sivuston mukaan hieman omaa aikaa toisilleen kesken America’s Got Talent -ohjelman kuvausten.

https://twitter.com/search?f=images&vertical=default&q=heidi%20klum&src=typd