Kendall Jenner haluaa lopettaa Kardashianit-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina työskentelevä Kendall Jenner ei ole enää hetkeen ollut kovinkaan innostunut perheensä tähdittämässä Kardashianit-realitysarjassa esiintymisestä. Nyt 22-vuotias Kendall on kertonut lopettavansa sarjassa mukana olemisen kokonaan.

Kendall Jenner on neuvotellut äitinsä Kris Jennerin kanssa lopettamisesta Kardashianit-televisiosarjassa, RadarOnline raportoi. Mallilupaus toivoo, että kamerat eivät enää seuraisi häntä. Kendall haluaa pitää yksityiselämästään kiinni ja olla vapaampi. Samaan aikaan Kendall käy läpi uusia vaihtoehtoja televisio- ja mallimaailmassa uraansa kiihdyttääkseen.

Kendall Jenner on suunnitellut myös Los Angelesista pois muuttamista. Mallineitokainen on väläytellyt ideoita, joiden perusteella hän saattaisi muuttaa New Yorkiin tai Pariisiin. Kendall Jenner on ilmaissut halukkuutensa sarjan lopettamiseen ennenkin.

@sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on