Naiset testasivat kahta ripsiseerumia – näin ne oikeasti toimivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita myydään toisinaan melko uskomattomillakin tuotelupauksilla ja kuvapareilla, joissa nähdään millaisia tuloksia koehenkilöt ovat tuotteilla saaneet aikaan. Nyt kolme naista pääsivät kokeilemaan miten kaksi eri merkkistä ripsiseerumia toimivat käytännössä.

As/Is-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään millaisia tuloksia kolme naista saivat aikaan suosittujen ripsiseerumien avulla. Naiset kokeilivat kahta erilaista seerumia, kallista Lash Boost -seerumia ja melko paljon edullisempaa Rapid Lash -nimistä seerumia.

Naisista otettiin aluksi kuvat, joiden avulla lopputulosta pystyttäisiin myöhemmin vertaamaan. Naisten tuli levittää ripsiseerumeita ripsinauhojen tyveen joka ilta ennen nukkumaan menemistä. Kuukauden kuluttua koehenkilöt saivat nähdä lopputulokset, ja uskomatonta kyllä, seerumit olivat tehneet jokaisen naisen ripsistä tuuheammat ja hieman pidemmät.