Sisusta keittiö moderniksi – hyödynnä yksinkertaisia vinkkejä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Keittiön remontti on yleensä pitkäkestoinen ja kallis projekti, jota ei halua toteuttaa kodissaan kovinkaan usein. Keittiön ulkonäköä on kuitenkin helppo muokata yksinkertaisilla sisustusvinkeillä modernimmaksi, mikäli ei halua vaihtaa kerralla kaapistoja tai tasoja.

PureWow-sivusto on nyt jakanut vinkkejä, joiden avulla keittiöstä voi sisustaa modernin, mutta samalla myös toimivan kokonaisuuden. Kattovalaisimen tulee olla hyvä, jotta valo kantautuu keittiönkaappin takaosaan asti. Nyt on trendikästä suosia pronssisia valaisimia keittiössä. Omat yrtit voi puolestaan kasvattaa ikkunalaudalla modernissa kasvatusalustassa.

Kodinkoneita vaihtamalla saa myös muutettua koko keittiön tyyliä. Modernissa ulkonäössä suositaan mustia jääkaappeja ja uuneja. Biojäteastia voi olla tyylikäs ja kannellinen yksikkö, jonka voi sijoittaa keittiötasolle roskakaapin sijaan. Kaapistojen ovet voi myös pintakäsitellä uudestaan tyylikkäällä värillä, mikä on huomattavasti suurempaa remonttia edullisempi vaihtoehto. Samalla välitilaan voi asentaa uudella tyylillä varustetun levyn.

Keittiöön voi asentaa oman äänentoistojärjestelmän, jolloin musiikki kuuluu myös kakkua vatkatessa. Seinätaiteeseen kannattaa panostaa, sillä näyttävä ja tyylikäs taulu voi muuttaa koko sisustusta tasokkaammaksi. Astiat voi vaihtaa uuteen ja luovuttaa vanhat hyväntekeväisyyteen.