Valtava aukko ilmestyi maahan Britanniassa – aivan omakotitalojen väliin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime vuosina raportoitu valtaisista maahan ilmestyneistä aukoista, joista ainakin osa on johtunut maaperään esimerkiksi sadevesistä tai putkirikoista tulleista vesimassoista. Eilen Britannian Kentissä sadat kotitaloudet jäivät yllättäen ilman vettä, kun Barmingin kaupunkiin ilmestyi valtaisa aukko.

Splash
Splash

Aivan omakotitalojen väliin ilmestynyt halkaisijaltaan noin kahdeksanmetrinen aukko syntyi kaikeksi onneksi tien kohdalle. Lähimpään vajaan on vain pari metriä ja lähimpään omakotitaloon parikymmentä metriä.

Alueen asukkaita ja läheistä sairaalaa on kielletty käyttämästä vesijohtovettä siihen saakka kunnes putkirikko on saatu korjattua. Tapauksen syy näyttää siis olevan putkesta tulleet vesimassat, jotka ovat kuljettaneet tien alla olevan hiekan pois.