Bikinikaunottaret kahlasivat rantaveteen – sitten yläosat saivat lähteä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Tuomaroinnin sijaan Claudia tunnetaan kuitenkin ympäri maailmaa näyttävänä bikinimallina. Hän viettää nykyisin paljon aikaa Melissa Lorin kanssa.

Nyt Claudia Romani ja Melissa Lori ovat nautiskelleet elämästään ja paparazzien huomiosta uimarannalla Miamissa. Ensin kaunottaret keikistelivät kuvaajille hiekalla, kunnes suuntasivat rantaveteen ja riisuivat bikinien yläosat.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Hän on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash
Splash