Huippuideat miesten polttareihin – älä kerro näitä morsiamelle!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensi kesänä juhlittavat häät tarkoittavat myös polttareiden järjestämistä kaveriporukoille. Miehet viettävät polttaripäivän perinteisesti aktiivisesti ja nestetasapainoa tasavahvasti ylläpitäen. Nyt olemme listanneet ideoita miesten polttareihin, mikäli ei halua viettää juhlaa perinteisesti mökillä.

Miehet nauttivat alkoholia, harrastavat esimerkiksi extremeurheilua ja menevät lopulta strippiklubille. Tässäpä tutuin polttariohjelma härkäporukoille, mutta jos haluaa uudenlaista meininkiä hauskanpitoon, voi kaveripoppoolle vuokrata vaikkapa asuntoauton. Viikonlopun ajan kestävä automatka vie polttariseuruetta mukavasti paikasta toiseen ja luo muistoja useista eri paikoista.

Polttariseurue voi lähteä myös ulkomaille, jolloin reissussa yhdistyvät loma ja hauskanpito. Suomessa mökit ja hotellit maksavat usein yhtä paljon viikonlopulta kuin lentoliput johonkin ikimuistoisempaan kohteeseen. Jos kuitenkin haluaa viettää traditiota kotimaassa, voi toimintaa ympätä esimerkiksi rosvopaistin tekemistä, oman oluen panemista ja kalastusreissun suorittamista.