Anne Hathaway lihottaa itseään – paljasti syyn vähentääkseen kritiikkiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijöiden tulee erilaisia elokuvaroolejaan varten muuttaa omaa ulkonäköään välillä radikaalistikin. Toisinaan heidän tulee muuttaa hiustyylinsä ja leikata esimerkiksi pitkät kutrinsa kaljuksi, ja usein heidän tulee myös laihtua, lihoa tai kasvattaa lihaksiaan roolia varten.

Muun muassa Prinsessan päiväkirjat ja Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvista tuttu näyttelijä Anne Hathaway joutuu kasvattamaan kokoaan tällä hetkellä erästä elokuvarooliaan varten. Tähti päätti ilmoittaa asiasta omalla Instagram-kanavallaan ennen kuin hänen lihomistaan aletaan ilkeästi kommentoimaan.

Anne Hathaway pelkäsi saavansa lihomisen vuoksi ilkeitä kommentteja minkä vuoksi hän päätti itse kertoa mitä on meneillään. 35-vuotias Hathaway ei lihota itseään roolia varten vain syömällä enemmän vaan hän haluaa edelleen muokata vartaloaan ja saada rasvan alle myös lihasta, minkä vuoksi hän myös treenaa kuntosalilla roolia varten.