Fitness-perheenäidistä miljoonien idoli – tässä bikinivartalo vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti syntyi, kun ylipainoinen perheenäiti laihdutti 36 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi siksi julkkikseksi.

Nyt Jennifer Nicole Lee on ikuistettu Miamin Design Districtillä Ocean Drive Magazinen kuvattavana. Fitness-kaunotar poseerasi samalla myös paparazzeille innokkaasti upeissa kullanhohtoisissa bikineissään. Lee on viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime päivinä hänet on jälleen nähty julkisuudessa.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash