Humalainen turisti etsi hotelliaan – päätyi vahingossa vuorelle

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Virolainen turisti on päätynyt yllättävälle seikkailulle Italian Alpeilla. Humalassa hotelliaan etsinyt Pavel-niminen mies päätyikin kiipeämään vuorelle. Pavel oli nauttinut alkoholijuomia Cervinia-hiitokeskuksessa, kun hän päätti lähteä kävelemään kohti hotelliaan.

Mies lähti kuitenkin humalassa väärään suuntaan. Hän ei huomannut virhettään ennen kuin oli liian myöhäistä. Lopulta Pavel löysi 2.400 metrin korkeudessa sijaitsevan Igloo-baarin. Koska lähimailla ei ollut muuta asutusta, päätti turisti murtautua sisään suljettuun ravintolaan. Igloon henkilökunta löysi miehen aamulla nukkumasta baarin penkeillä.

Independent-lehden mukaan Pavelin perään oli ehditty jo lähettää etsintäpartio. Vaikka turisti tulee saamaan sakot seikkailuistaan, ei niitä paikallisen poliisin mukaan veloiteta häneltä.