Mallikaunotar yritti muuttaa silmiensä värin – karmaisevat seuraukset

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramista mallialalle noussut Nadinne Bruna halusi vaihtaa silmiensä väriä leikkauksen avulla. Leikkaus meni valitettavasti pahasti pieleen ja vei naiselta suurimman osan hänen näkökyvystään.

Nadinne Bruna oli halunnut leikkauksen avulla vaihtaa hänen silmiensä värin vaaleanruskeista harmaiksi. Nainen lensi leikkausta varten Bogotaan Kolumbiaan, koska leikkaus ei ole laillinen Yhdysvalloissa. Argentiinalaissyntyinen malli maksoi leikkauksesta 3.000 dollaria, mutta hänelle oli leikkauksen pieleen menemisen vuoksi tarjottu LADBible-sivuston mukaan alennusta.

Epäonnistunut leikkaus vahingoitti naisen näkökykyä niin paljon, että näkö vastasi leikkauksen jälkeen 90-vuotiaan ihmisen näköä. 32-vuotias Nadinne Bruna menetti oikeanpuoleisen silmänsä näkökyvystä 80 prosenttia ja 50 prosenttia vasemmasta silmästä.

She's been left with some devastating results after the illegal procedure.

Publiée par LADbible sur jeudi 12 avril 2018