Maailman eksklusiivisin lomamökki merenpohjassa – hinta 50 000 dollaria yöltä

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme vuonna 2015 kuinka The Conrad Maldives Ranhali Island oli rankattu jo kahteen otteeseen maailman parhaaksi hotelliksi. Tuolloin luksuskohteessa oli jo vedenalaisia hotellihuoneita, ja sittemmin kehitys on vain jatkunut. Maailman ensimmäinen maanalainen hotelli näyttää nyt upealta.

Splash
Splash

The Conrad Maldives Ranhali Island on nyt esitellyt uuden vedenalaisen The Muraka -lomamökkinsä, jossa on pelkän vedenalaisen makuuhuoneen sijaan useita huoneita veden alla silmiähivelevin maisemin. Monissa hotelleissa on jo toiminnassa yksittäisiä vedenalaisia huoneita, mutta näin suurta rakennelmaa ei ole aiemmin hotelleissa näyty.

Hotellin villa-tyylisen loma-asunnon alakerta sijaitsee noin kuuden metrin syvyydessä merenpohjassa, ja sen yläkerta sijaitsee pinnalla. The Murakan on märää aueta asiakkaille marraskuussa. Sen hinta on huikeat 50.000 dollaria vuorokaudelta. Loma-asuntoon mahtuu majoittumaan yhdeksän ihmistä.

Splash
Splash
Splash