Ilves saalisti kalkkarokäärmeen – jännittävä tilanne videolla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan autolla ajaessa matkustajat saattavat nähdä monia erilaisia villieläimiä automatkansa aikana. Tällä kerralla eräs perhe sai todistaa kuitenkin melkoisen näyn, kun tien viereen saapui nälkäinen ilves.

Perhe on pysäyttänyt autonsa ja päättänyt kuvata erikoisen tilanteen, jossa he huomasivat, että ilves yritti saalistaa kalkkarokäärmeen ateriakseen. Myrkyllisen kalkkarokäärmeen valitseminen lounaaksi on melko rohkea veto ilvekseltä, joka ei peräänny vaikka käärme yrittääkin välillä hyökätä sen päälle.

Autossa olevat matkustajat seuraavat jännittyneenä vierestä kun ilves yrittää saalistaa kalkkarokäärmettä. Lopulta ilves onnistuu nappaamaan käärmeen pään hampaidensa väliin ja lähtee juoksemaan hieman kauemmaksi nauttimaan kovalla työllä hankkimastaan ateriasta.