Somesota alkoi! Khloe Kardashianin fanit iskivät pettäjämiehen Instagramiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa viikko sitten. 33-vuotias Khloe antoi miehensä Tristan Thompsonin kanssa tyttärelle nimeksi True Thompson.

Naisen laskettu aika oli vasta tämän kuun lopulla, mutta 33-vuotias Khloe alkoi kuitenkin saamaan jo ennenaikaisia supistuksia kuullessaan miehensä ympärillä vellovat pettämishuhut. Tristan Thompson nähtiin julki tulleissa videoleikkeissä suutelemassa vieraan naisen kanssa. 27-vuotias NBA-pelaaja saattoi myös samaisen naisen hotellihuoneeseensa.

Khloe on halunnut keskittyä nyt vain pieneen esikoiseensa ja unohtaa negatiiviset tapahtumat Tristanin ja hänen suhteessaan. Khloen uskolliset fanit eivät kuitenkaan ole unohtaneet miehen uskottomuutta raskauden viimemetreillä, minkä vuoksi he ovatkin antaneet miehen kuulla sosiaalisessa mediassa kunniansa.

Khloe Kardashianin fanit ovat myrkyttäneet täysin Tristan Thompsonin Instagram-tilin. Fanit ovat haukkuneet miehen hänen jokaisessa kuvassaan ja iskeneet etenkin niihin kuviin, joissa hän poseeraa joko äitinsä tai Khloen kanssa. Khloe ei kuitenkaan ole itse kommentoinut vielä pettämistä julkisesti.

Happy Valentine day my love ❤️😍 Btw I love the curly hair look 😈

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on