Justin Timberlake ja Jessica Biel neuvovat vanhempia: ”Opetelkaa joustamaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Timberlake on naimisissa näyttelijä Jessica Bielin kanssa ja heillä on myös yksi yhteinen lapsi Silas Randall Timberlake. Pienen pojan vanhempina aviopari tietää miten iso asia raskaus ja lapsen saaminen on, minkä vuoksi he päättivät jakaa omia oppejaan viimeisen kolmen vuoden ajalta.

Justin Timberlake kertoi, että lapsen saaminen on taianomaista ja yksi maailman suurimmista ihmeistä. Hän kuitenkin lisää leikkimielisesti, että ei silti suosittelisi sitä kenellekään. Jessica Biel neuvoi lasta harkitsevia nukkumaan nyt niin paljon kuin he voivat ja olemaan kilttejä ja armollisia itselleen sitten kun vauva saapuu maailmaan.

Biel myös korostaa päästäämään irti kaikista mielikuvista, joissa on kuvitellut olevansa juuri tietynlainen vanhempi. Tärkeintä pariskunnan mielestä on valmistautua joustamaan monien asioiden suhteen. Timberlaken mukaan ensimmäiset viisi kuukautta vauvan kanssa olivat kaikista haastavimmat, mutta sen jälkeen arki on helpottunut.