Meghan Marklen veljenpoika kehittää uutta kannabislajiketta – nimeää sen tulevan kuninkaalisen mukaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Meghan Marklesta tulee toukokuussa Iso-Britannian kuningasperheen uusin jäsen, mutta hänen veljenpoikansa on valinnut toisenlaisen polun elämässään. Hän työskentelee laillisen kannabiksen kasvattajana Yhdysvaltojen Oregonissa.

Nyt 25-vuotias Tyler Dooley suunnittelee juhlistavansa Meghanin häitä erityisen kannabislajikkeen muodossa. Hän aikoo antaa parhaillaan kehitteillä olevan lajikkeen nimeksi Markle’s Sparkle, eli Marklen kipinä.

Meghan toimi usein Tylerin ja hänen veljensä lapsenvahtina heidän ollessa pieniä. Tyler kertoo Daily Mail -lehdelle tarjoavansa Meghanille ja prinssi Harrylle mielellään maistiaiset tuoreesta kannabislajikkeestaan, mikäli he ikinä vierailevat Orenonin Grant’s Passissa.

– Meghan varttui Kaliforniassa. Uskon, että hänellä on amerikkalainen näkökulma kannabikseen. Tiedän sen olevan tabu englannissa, mutta täällä kannabis on normaalimpaa, Tyler kuvailee.