Uudet Selviytyjät-kilpailijat paljastettiin – ovat jo matkalla Filippiineille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kevään suosituimmaksi viihdeohjelmaksi ja todelliseksi ilmiöksi noussut Selviytyjät Suomi saa jatkoa. Uuden kauden kilpailijat ovat jo matkalla kohti Filippiinien viidakkoa. Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuva Selviytyjät Suomi nähdään jälleen ensi keväänä Nelosella.

Ohjelma on kuluvan kevään aikana onnistunut koukuttamaan katsojat todenteolla, ja nyt tv:ssä pyörivällä kaudella jännitys on jo tiivistymässä, kun pelissä on enää muutama kisaaja jäljellä. Kakkoskauden kuvaukset alkavat lähipäivinä Filippiineillä, Caramoanin saaristossa. Selviytyjät Suomi -kilpailun juontaa tuttuun tapaan Juuso Mäkilähde.

Kilpailijat lähtivät jännittynein mielin matkaan tiistai-iltana, ja saapuvat tänään määränpäähänsä. Ohjelmaa kuvataan Filippiineillä koko toukokuun ajan, ja voittaja kuittaa itselleen 30.000 euroa. Tänään keskiviikkona matkaan lähti 16 rohkeaa kilpailijaa. Jokainen heistä on käynyt läpi tarkat lääkärintarkastukset ja testit, ja on sekä fyysisesti että henkisesti valmis antamaan kaikkensa kilpailulle. Toisella tuotantokaudella ovat mukana seuraavat kilpailijat:

Entinen Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, realitytähti Sauli Koskinen, ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuurin tuottaja Wallu Valpio, painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rock-artisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.