Unohda sateenkaarihiukset ja sotkuiset nutturat – tässä hiustrendit tänä vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänä vuonna hiusten sävyt ovat trenditietoisten mukaan maanläheisempiä kuin muutamaan vuoteen. Asiantuntijat ovat nyt luetelleet kampaustyylejä, jotka poistuvat muodista. Samalla kerrotaan, mitä kannattaa pyytää omalta parturikampaajalta suortuviinsa.

Muhkeat kiharat väistyvät ja tilalle tulevat rennommat laineet. Hiusten latvat jätetään nyt suoriksi, mutta suortuvien keskivaiheille tehdään liikkuvuutta. Kuten aiemmin on jo uutisoitu, niin värikkäät hiusvärit väistyvät ja tilalle tulevat hieman hienostuneemmat sävyt aina syvän tummanruskeasta vaaleaan ruusukultaan.

Samalla liukuvärjätyt hiukset väistyvät ja tilalle pannaan raitoja. Huolettomat nutturat ja hiustyylit olivat hetken aikaa muodissa, mutta väistyvät huolitellumman ulkonäön tieltä. Suortuvat kiinnitetään pinneillä ja tyyli viimeistellään, PureWow muistuttaa.