20-vuotias pidätettiin hevosen raiskauksesta – solmu paljasti vierailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa eläimen kanssa harjoitettu seksi ei ole vieläkään laitonta, mutta monissa muissa maissa se katsotaan rikokseksi. Yhdysvalloissa on nyt noussut kohu tapauksesta, jossa 20-vuotias Kenneth Duyck jäi kiinni harrastettuaan mitä ilmeisimmin seksiä hevosen kanssa. Nyt tapaus on etenemässä tuomioistuimeen.

Oregonilainen nuori mies pidätettiin Washington Countyssä epäiltynä hevosen raiskauksesta, toisen asteen murrosta ja ehdonalaisen sääntöjen rikkomisesta. Hän jäi kiinni, kun maatilan isäntä oli mennyt hevostalliin ja huomannut, että hevonen oli sidottu eri tavalla kuin aiemmin.

Lopulta tutkimukset johtivat mieheen, joka pidätettiin odottamaan oikeudenkäynnin alkamista. Ilmi tulleet seikat viittasivat siihen, että miehellä oli ollut hevosen kanssa toimia, jotka eivät kuulu normaaliin ihmisten ja hevosten väliseen kanssakäymiseen. Mies itse kertoi olleensa hevostallissa etsimässä ruokaa.