Kuninkaallinen vauva sai nimen – tässä on Louis Arthur Charles!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cambridgen herttua ja Walesin prinssi William sekä hänen herttuatarvaimonsa Kate Middleton saivat muutama päivä sitten kolmannen lapsensa. Kate Middleton synnytti pikkuveljen neljävuotiaalle prinssi Georgelle ja kaksivuotiaalle prinsessa Charlottelle. Nyt pienokainen on saanut nimen.

Britannian kuningasperheen tuorein jäsen on nimeltään Louis Arthur Charles. Häntä tullaan kutsumaan jatkossa nimellä Prinssi Louis. Brittihovi tiedotti asiasta nykytyylin mukaisesti myös sosiaalisessa mediassa. Pojan toinen nimi Arthur oli nimiveikkauksissa listojen kärjessä jo aiemmin, mutta Louis ja Charles tulivat kuitenkin yllätyksenä.

Louis Arthur Charlesin ensimmäinen julkinen esiintyminen sisälsi äskettäin kunnianosoituksen Prinssi Williamin äidille, edesmenneelle Prinsessa Dianalle. Diana asteli nimittäin kuvaajien eteen 17. syyskuuta 1984 vastasyntynyt Prinssi Harry sylissään lähes identtisessä asussa kuin Kate Middleton nyt.

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton synnytti Louis Arthur Charlesin maanantaina aamupäivällä. Vastasyntyneellä pojalla oli painoa 3,8 kiloa. Kate turvautui synnytysmetodiin, jossa käytetään hyväksi hypnoosia. Hypnosynnytys hyödyntää syvää rentoutumisen muotoa synnytyksessä sekä sitä ennen ja jälkeen synnytyksen.

Splash
Splash
Splash
Splash