Carpool Karaokelle näyttävää jatkoa – Christina Aguilera kyydissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, josta on tullut nopeasti todella suosittu. Tällä kerralla Corden sai autonsa kyytiin paljon odotetun vieraan Christina Aguileran.

Carpool Karaoke -osiosta on tullut nopeasti todella suosittu. Juontajan auton kyytiin on noussut uudempia artisteja ja musiikkialan konkareita. Tällä kerralla kyytiin astui oikea popdiiva ja superlahjakas laulaja kun monien odottama Christina Aguilera nousi autoon esittelemään hänen upeaa ääntään ja lajaa äänialaansa.

James Corden ja Christina saivat kyytiinsä myöhemmin myös hauskan näyttelijättären Melissa McCarthyn. Myös Melissa haluaa yhteisen ajelutuokion aikana osallistua lauluun ja vakuuttaakin Christinan ja Jamesin osaamalla naisen Dirrty-kappaleen räppisäkeistön kokonaan ulkoa.