Pikkuleijonien MM-kulta sekoitti somen – presidentti onnitteli myös cheerleadereita

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi on uusi maailmanmestari. Hetki sitten pikkuleijonat ottivat tyylikkäästi jääkiekon alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden. Suomen tuorein jääkiekon MM-kulta ratkesi finaalissa, jossa vastassa oli viimevuotisen finaalin tavoin Yhdysvallat. Ottelu päättyi tällä kertaa Suomen voittoon lukemiin 3-2.

Maailmanmestaruus sai suomalaiset liikkeelle sosiaalisessa mediassa, jossa on julkaistu jo tuhansittain onnitteluviestejä. Myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö onnitteli joukkuetta, ja hän muisti mainita viestissään myös niin ikään maailmanmestaruuden omassa lajissaan ottaneen Suomen cheerleader-joukkueen.

– Onnea pikkuleijonat, upea suoritus koko joukkueelta! Muutenkin menestyksekäs viikonloppu Suomelle, cheerleadereille myös hieno maailmanmestaruus, presidentti Sauli Niinistö onnitteli Twitterissä.

Tätä edellinen nuorten jääkiekon MM-kulta on vuodelta 2016, ja viimeiseen neljään vuoteen mahtuu kahden kultamitalin lisäksi kaksi hopeasijaa. Twitterissä kultajoukkuetta onnittelivat muun muassa Helsingin Jokerit, toimittaja Jari Porttila, Finnair, kunnanjohtaja Heidi Rämö, kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo ja pääministeri Juha Sipilä.