Rajusti epämuodostunut koira nousi sankariksi – tältä se näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten rajusti epämuodostunut Picasso-koira herätti huomiota ja ihastusta epätyypillisten piirteidensä ansiosta. Alunperin kukaan ei kuitenkaan halunnut ulkomuotonsa ansiosta selkeästi poikkeavaa koiraa itselleen.

Kaksivuotiaan Picasson kuvat päätyivät kuitenkin verkkoon, jossa lemmikistä tuli lopulta huippusuosittu nettitähti. Taannoin Picassolle myönnettiin Diamond Collar Hero Award -urhoolisuusmitalin rohkeudesta, ystävällisyydestä ja diplomaattisuudesta. Koiran vuoden 2017 lopulla pelastanut Liesl Wilhardt on hänkin pitänyt erikoisesta lemmikistä hyvää huolta. Nyt Picasso nähdään uusissa kuvissa.

Picasso ja sen veli Pablo päätyivät alunperin kadulle ja löytöeläinkotiin, sillä koiran kasvattaja ei onnistunut myymään eläimiä kenellekään. Koirat oltiin jo lopettamassa, kun Luvable Dog Rescue -pelastujärjestön Liesl Wilhardt kuuli niistä.

Nainen päätti ottaa koirat järjestön hoiviin. Epämuodostumasta ei ole koiralle juuri haittaa, mutta sen hampaat aiotaan korjauttaa. Koirasta tuli nopeasti sometähti sen jälkeen, kun Luvable Dog Rescue jakoi kuvan Picassosta ja Pablosta Instagram-tilillään.

Splash
Splash
Splash