Bella Hadid pelkät narunpätkät bikinien alaosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias malli Bella Hadid on nopeasti noussut mallimaailman kuumimpaan kärkijoukkoon ja häntä pidetään jopa supermallien ykkösenä tällä hetkellä. Hänen Gigi-siskonsa on niin ikään suosittu huippumalli, joten malliäidiltä on tullut tyttärille ensiluokkaiset geenit.

Nyt mallisiskokset Bella Hadid ja Gigi Hadid on kuvattu viettämässä vapaapäiväänsä Miamissa, jossa heidät kuvattiin ottamassa aurinkoa huvijahdilla. Myöhemmin samana päivänä siskokset suuntasivat merelle Dave Grutmanin ja tämän vaimon Isabela Rangelin jahdilla. Ennen lähtöä veneeseen kannettiin runsaasti muun muassa viinipulloja.

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Naiselle on alalla paljon kysyntää, mikä onkin täysin perusteltua naisen solakan mallivartalon ja persoonallisten kasvonpiirteiden myötä. Gigi-sisko nousi supermalliksi ennen Bellaa, mutta myöhemmin Bella meni suosiossa siskonsa ohi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash