Vanhemmat kisailivat keskenään – kuka tietää mitä oma lapsi ostaisi 100 dollarilla?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset alkavat tienaamaan omaa rahaa työn avulla vasta teini-ikäisinä ensimmäisten kesätöiden avulla. Ennen sitä vanhemmat voivat antaa lapsilleen viikkorahaa tai palkita heitä esimerkiksi kotitöissä auttamisesta. Monilla lapsilla on kuitenkin jo mielitekoja erilaisiin hankintoihin siitä huolimatta, että heillä ei vielä ole omaa rahaa.

Nyt Fine Brothers Entertainment -kanava laittoi vanhemmat kisailemaan keskenään siitä kuka tuntee oman lapsensa ja hänen kulutustottumuksensa parhaiten. Lapsille annettiin 100 dollaria, jonka he saivat käyttää kaupassa haluamallaan tavalla. Vanhempien tuli arvata mihin heidän lapsensa tulee rahan käyttämään.

Vanhemmat saivat monitorin avulla seurata miten hyvin heidän arvauksensa onnistuivat. Vanhemmat epäilivät lasten ostavan erilaisia herkkuja ja pelejä, mutta lasten valinnat onnistuivat silti yllättämään ostosreissua etänä seuraavat vanhemmat.