Facebook avaa maailman suurimman deittipalvelun

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiasivusto Techcrunch esitti helmikuussa, että maailman suurimman yhteisöpalvelu Facebookin tulisi laajentaa toimintaansa deittipalveluksi. Nyt esitys näyttää toteutuvan, sillä julkaisun mukaan somejätti on haastamassa Tinderin ja muut deittisovellukset.

Uuden ominaisuuden myötä Facebookin käyttäjät voivat luoda itselleen deittiprofiilin, joka on näkyvissä myös deittaileville ihmisille, jotka eivät ole kavereita. Yli miljardilla kuukausittaisella käyttäjällään ja valtavalla tietovarannolla käyttäjistä Facebookilla lienee kaikista maailman verkkopalveluista suurin mahdollisuus saattaa samanhenkiset ihmiset yhteen.

Deittipalvelun käyttäjät voivat antaa deittiprofiilissaan itsestään haluamiaan tietoja ja kertoa millaisia ominaisuuksia he toivovat toiselta osapuolelta. Julkisessa deittiprofiilissa näkyy käyttäjän etunimi, ja deittiprofiilit näkyvät vain muille deittipalvelua käyttäville. Muut kaverit eivät näe lainkaan deittiprofiileja. Techcrunchin mukaan palvelun testikäyttö alkaa myöhemmin tänä vuonna.