Katy Perry ja Orlando Bloom eivät enää salaile suhdettaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom löysivät kaksi vuotta sitten rakkauden toisistaan. Suhde kesti noin vuoden, kunnes he tajusivat haluavansa eri asioita elämässä. Orlando ei ollut enää valmis perheenlisäykseen toisin kuin Katy. Pariskunta alkoi kuitenkin uudelleen tapailemaan toisiaan helmikuussa.

Katy Perry ja Orlando Bloom ovat heidän eronsa aikanakin nähty toisinaan pussailemassa toisiaan, mutta Perryn mukaan kyse ei ole ollut mistään vakavammasta. Nyt pariskunta on kuitenkin yhdessä, ja People-sivuston mukaan satunnainen tapaileminen on vaihtunut nyt vakituiseksi suhteeksi.

Bloom ja Perry ovat toistensa kanssa nyt vakavammassa suhteessa kuin aikaisemmin. Orlando Bloom väsyi toisten naisten tapailuun ja kaipasi vakituista suhdettaan Katy Perryn kanssa silloinkin kun pari oli erossa. Pariskunta ei enää salaile suhdettaan, mutta yrittää pitää sen kuitenkin tällä kerralla hieman yksityisempänä.