Kourtney mukaan Kylien meikkibisnekseen – rahavuoret odottavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheestä lähes jokainen jäsen on muuttanut realitysarjan myötä saadun maineen bisnekseksi. Khloe suunnittelee vaatteita ja hänellä on oma televisio-ohjelma ja Kim sekä Kylie työskentelevät kosmetiikan parissa. Kourtney on ollut sisaruksista ainut, joka ei ole löytänyt vielä täysin omaa intohimoaan.

Nyt Kourtney ja Kylie paljastivat, että he ovat viimeisen vuoden ajan suunnitelleet yhteistyötä kosmetiikan saralla. Juuri 39-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Kourtney pääsi mukaan 20-vuotiaan pikkusiskonsa Kylie Kosmetics -yrityksen uusien tuotteiden suunnitteluun.

Yhteistyö kantaa nimeä KOURT X KYLIE, ja se sisältää kolme pientä luomiväripalettia ja kolme nestemäistä huulipunaa, jotka ovat Kourtneyn luottosävyjä. Yhteistyönä lanseeratut tuotteet tulevat myyntiin 24. huhtikuuta, jolloin ne luultavasti viedään heti käsistä kuten muutkin Kylien uudet tuotteet aina julkaisupäivänään tekevät.