Naiset neuvovat miehiä: Muista nämä 10 asiaa hygieniassa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Naiset eivät oleta, että miehet kävisivät joka viikko pedikyyrissa tai parturissa. Usein neitokaisille riittää, että kaksilahkeiset pitävät huolta yleisestä hygieniasta. Nyt on listattu kymmenen asiaa, joita naiset toivovat miesten toteuttavan pitäessään itsestään huolta.

Naiset pitävät puhtaista miehistä. Hajut ovat aina luotaantyöntäviä, joten miesten kannattaa käydä säännöllisesti suihkussa. Heidän on pestävä genitaalialueet ja hampaat huolellisesti. Myös kasvot tulee puhdistaa päivittäin. Kulmakarvat voi puolestaan trimmata säännöllisesti ainakin siten, etteivät ne osu keskeltä yhteen.

Miesten kannattaa leikata säännöllisesti sekä varpaiden että sormien kynnet. Mikäli mies haluaa ajella genitaalialueensa, sääriensä tai vaikkapa rintakehänsä karvoituksen pois, kannattaa alue pitää aina sängestä vapaana. Yleensä pienet karvat ovat naisen mielestä ärsyttävämmän tuntuisia kuin täysikasvuiset haituvat. Miesten tulee myös käyttää puhtaita vaatteita ja deodoranttia, redditorit muistuttavat.

What level of male grooming do you expect? from AskWomen