Poliisit pidättivät naisen – vaginasta löytyi ladattu käsiase

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisiviranomaiset pysäyttivät liikenneratsian yhteydessä 27-vuotiaan amerikkalaisnaisen Missourin osavaltiossa. Anika Wattin autosta löydettiin pysäytyksen yhteydessä huomattavan määrän huumeita. Myöhemmin naisen hallusta löydettiin myös ladattu käsiase.

Anika Watt oli ajanut Clinton McDonald -nimisen 29-vuotiaan miehen kanssa Interstate 55 -valtatietä, kun poliisit olivat pysäyttäneet kaksikon. Ajoneuvosta löydettiin heroiinia ja ekstaasia, joten pariskunta toimitettiin poliisiasemalle jatkotoimenpiteitä varten. Anika Wattin vaginasta löydettiin ruumiintarkastuksen yhteydessä 38 kaliiperin Kimber-revolveri. Ase oli ladattu.

The Smoking Gunin mukaan aseessa oli täysi lipas luoteja. Anika Watt oli yrittänyt piilottaa aseen poliiseilta. Nyt häntä odottaa mahdollisesti kymmenen vuoden vankilatuomio ampuma-aserikoksesta ja 15 vuoden vankeusrangaistus huumausainerikoksesta.

Poliisi