Rob Kardashian haluaa lapsensa huoltajuuden – Blac Chynan väkivaltaisuus pelottaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispariskunta Rob Kardashianin ja Blac Chynan tarina päättyi aikoinaan yhtä nopeasti kuin alkoikin. Suhteesta jäi jäljelle Dream-niminen tytär sekä kasa oikeustaisteluja. Nyt Rob Kardashian suunnittelee hakevansa tyttären yksinhuoltajuutta.

Glamourmalli Blac Chyna riehui äskettäin kalifornialaisessa Six Flags -huvipuistossa heittäen lasten leikkiauton kohti ventovierasta naista. Dream-tytär oli kulkenut samaisella autolla vain hetkeä aiemmin. Riehumisen syynä oli se, että nainen oli yrittänyt koskea Dreamiin.

Entisen stripparin raivokohtaus taltioitiin kameralle. Nyt lapsen isä, Rob Kardashian on huolestunut lapsensa turvallisuudesta äkkipikaisen naisen kanssa. Hän haluaa lapsen huoltajuuden, sillä kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Blac Chyna käyttäytyy väkivaltaisesti. Kaksikko sopi aiemmin yhteishuoltajuudesta, mutta Rob on tullut toisiin aatoksiin. Mies on ottanut jo yhteyttä lakimiehiinsä, RadarOnline uutisoi.

Just gonna leave this here 🤦🏻‍♂️

A post shared by ROBERT KARDASHIAN (@robkardeshian) on

😄😍

A post shared by ROBERT KARDASHIAN (@robkardeshian) on