Vanhoille leluille uusi elämä – video paljastaa miten ne hyödynnät

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monessa lapsiperheessä tuskaillaan pikkukrääsän ja muovilelujen kanssa. Lastenhuoneen laatikoissa saattaa olla läjäpäin figuureja ja pikkutavaraa, jolla ei edes leikitä enää. Nyt vanhat lelut voi hyödyntää uudenlaisella tavalla.

Smart is the New Sexy -sivusto on julkaissut Facebookissa hauskan vinkkivideon, jolla neuvotaan pikkulelujen kierrättämistä uusiin käyttötarkoituksiin. Videolla neuvotaan muun muassa, kuinka pienet ja muoviset sotaukkelit muuttuvat hauskaksi kulhoksi. Samalla neuvotaan teddykarhun muuttaminen salaiseksi säilytyspaikaksi ja eläinhahmojen jalostaminen naulakoksi.

Pienellä askartelulla vanhat lelut voivat saada hauskoja ja hyödyllisiä käyttötarkoituksia. Lelut muuttuvat uudennäköiseksi pelkästään maalaamalla ne yksiväriseksi. Esimerkiksi metallin värisellä spraylla päällystetyt pikkuesineet toimivat kodin kekseliäässä koristelussa.

OLD TOYS INTO SOMETHING COOL:

Publiée par Smart is the New Sexy sur mardi 6 mars 2018