Kiti ”Tanhupallo” Kokkonen esitteli rakkaansa Instagramissa – harvinainen yhteiskuva!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Tanhupallo on näyttelijä Kiti Kokkosen luoma suosikkihahmo. Kiti Kokkonen seurustelee Hevisaurus-yhtyeen laulajan, Olavi Tikan kanssa. Nyt heistä on julkaistu harvinainen yhteiskuva.

Kiti Kokkonen on julkaissut vapun kunniaksi Instagram-tilillään yhteiskuvan miehensä Olavi Tikan kanssa. Puolitoista metrinen energiapakkaus on liittänyt kuvan yhteyteen sydän-emojin ja rakkaus-hashtagin. Pariskunta on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta ja yksityiselämänsä verhojen takana.

Kiti Kokkosen luoma sketsihahmo Tanhupallo onnistui voittamaan suomalaisten sydämet jo ensimmäisessä Putous-jaksossa. Söpön vaaleanpunaiseen tyllihameeseen pukeutunut taapero valtasi kotikatsomot hellyttävällä olemuksellaan ja Karvamato-lemmikillään.

♥️ #rakkaus

A post shared by kitikokkonen (@kitikokkonen) on