Kylie Jenner paljasti kuvat vauvastaan – some ihastui suloiseen pienokaiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner sai räppäri Travis Scottin kanssa esikoisensa Stormi Websterin 1. helmikuuta. 20-vuotias tähti juhli juuri monta päivää Coachella-festivaaleilla jättäen kahden kuukauden ikäisen vauvansa kotiin, mikä sai fanit kritisoimaan naisen valmiuksia olla äiti.

Kylie Jenner on nyt viettänyt hieman enemmän tyttärensä kanssa aikaa palattuaan Coachellasta. Pienen tytön äiti on nauttinut aurinkoisesta päivästä Travisin kanssa upealla hiekkarannalla ja jahdilla, jonne myös Stormi oli päässyt mukaan.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan Stormista suloisen kuvan, jossa tyttö nautiskelee päivästä rennosti huvijahdin sohvaan nojaillen. Kylie on kirjoittanut kuvan yhteyteen: ”Minun nätti tyttöni on tänään kolmen kuukauden ikäinen”.

my pretty girl is 3 months old today ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

MIA

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

birthday behavior

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on