Miley Cyrus perui anteeksipyyntönsä kohutusta teinikuvastaan: ”Haistakaa…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on perunut anteeksipyyntönsä kymmenen vuotta vanhasta kohusta. Vuonna 2008 tuolloin 15-vuotias laulaja poseerasi yläosatotmissa Vanity Fair -lehden kuvassa, piilottaen intiimialueensa peitolla.

Valokuvaaja Annie Leibovitzin ottamasta kuvasta nousi kohu, ja tuolloin Disney-kanavalla esiintynyt Cyrus pyysi kuvaa anteeksi. Hän kertoi olleensa tapauksesta häpeissään. Tuoreen twiitin perusteella tähti ei kuitenkaan enää kadu otosta.

– En ole pahoillani. Haistakaa v*ttu #10vuottasitten, Miley Cyrus twiittasi.

Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa myös toisenlaisissa merkeissä. Hän ryhtyi taannoin kenkämerkki Conversen mainoskasvoksi. Markkinoilla tullaankin näkemään yhtiön ja poptähden yhteistyönä syntyneet Miley x Converse -tennarit.