Salakuljettaja piilotti huumepaketit koirien vatsoihin

Ohhoh! · Stara.fi

Huumeiden salakuljettajat ovat käyneet jo vuosikymmenten ajan kissa ja hiiri -leikkiä viranomaisten kanssa, sillä he yrittävät koko ajan keksiä uusia keinoja salakuljettaa huumeita maasta toiseen. Nyt eräs venezuelalainen mies on jäänyt kiinni yritettyään salakuljettaa heroiinia koirien vatsoissa.

Splash

Andres Lopez Elorez on eläinlääkäri, jota epäillään nyt myös huumeiden salakuljetuksesta. Hänen uskotaan leikanneen ammattitaidollaan auki koirien vatsoja, joiden sisään hän oli lisännyt merkittävän kokoisia paketteja heroiinia. Sen jälkeen Elorez oli neulonut vatsat taas kiinni.

Tarkoituksena oli kuljettaa koirat Yhdysvaltoihin siten, että koirat kantaisivat huumeet sisällään rajan yli. Andres Lopez Elorez joutuu nyt vastaamaan syytöksiin New Yorkissa järjestettävässä oikeudenkäynnissä.