Toukokuun kuumimmat trendit – nyt siivotaan mieltä ja sosiaalista mediaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toukokuuta voi pitää kesäajan ensimmäisenä kuukautena, mikä näkyy myös trendeissä ja ilmiöissä. Kynnet lakataan nyt oranssilla ja paljaaseen nilkkaan pannaan koru tai ketju koristeeksi. Muodissa on myös yllättäviä tyylejä.

PureWow-sivuston trendiasiantuntijat vinkkaavat, että nyt on muodikasta pukeutua iskätyyliin huppareihin, liian isoihin farkkuihin, lippalakkeihin ja lenkkareihin. Tätä tyyliä noudattavat sekä naiset että miehet, ja yksi suunnannäyttäjistä on Kardashianien klaanin kuopus Kylie Jenner. Yhtä trendikästä on lisätä hiuksiin glitteriä, sillä kimaltelevan kuontalon aika ei ole vielä ohi.

Ihmiset ovat saattaneet vähentää sosiaalisen median käyttöä tämän vuoden aikana. Nyt onkin trendikästä poistaa kaverilistoiltaan ihmisiä, joiden seuraaminen ei välttämättä aiheuta kuin pahoinvointia. Mieltä huolletaan perinteisen meditoinnin ja mindfulnessin lisäksi sophrologialla, jossa on ideana löytää sisäinen harmonia poistamalla negatiiviset ajattelutavat muun muassa hengitystekniikoita ja visualisointia hyödyntäen.

Sophrology is a self-development approach, a practice and a philosophy. Its aim is to build resilience through better awareness. Unlike many therapies it focuses on both body and mind. It is a wonderful blend of Eastern and Western philosophies and practices, combining breathing, visualisation, gentle movement and relaxation techniques to bring both body and mind into harmony. To find out more about the practice visit the BeSophro website (link in bio), where you can also pre-order Dominique's book 'The Life Changing Practice of Sophrology'. . . . sophrology #workshop #calm #happy #london #breathe #mindful #sophrologie #sleep #balance #mindbodybalance #selfdevelopment #relax #empowerment #empower #transformation #awareness #explore #mindfulness #health #recharge #beyourself #selfdiscovery #selfcare #meditation #timeout #chillout #stressmanagement #birthprep #lovelife #blog

A post shared by Dominique Antiglio (@besophrolondon) on

. 🎊 NEW ITEMS UPDATED 🎊 〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜 // Carhartt pocket L/S tops 〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜 4,600 yen【+tax】 ボタンがあるだけで、いつもより少しダッドな印象に👨🏽☝🏾 . #aktund#retro#usedclothing#90s#dance#sport#vintage#sneaker#carhartt#stussy#cap#dad#dadfashion#カーハート#ロンT#総柄#派手#柄#フェス#90年代#ダンス#スニーカー#服#個性的#古着#古着通販#コーディネート#古着mix#古着#コーデ#ブロンド . ∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽ 🗽 AKTUND 🗽 💻オンラインストア http://www.aktund88.com 📩メールアドレス shop@aktund88.com . サイズ感や素材など気になることがあれば 何でもお問い合わせください😊 ∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽

A post shared by AKTUND – used clothing store – (@aktund_kix) on

When the kids have the next week off school

A post shared by Bee (@bez_bee) on