Toukokuun kuumimmat trendit – nyt siivotaan mieltä ja sosiaalista mediaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toukokuuta voi pitää kesäajan ensimmäisenä kuukautena, mikä näkyy myös trendeissä ja ilmiöissä. Kynnet lakataan nyt oranssilla ja paljaaseen nilkkaan pannaan koru tai ketju koristeeksi. Muodissa on myös yllättäviä tyylejä.

PureWow-sivuston trendiasiantuntijat vinkkaavat, että nyt on muodikasta pukeutua iskätyyliin huppareihin, liian isoihin farkkuihin, lippalakkeihin ja lenkkareihin. Tätä tyyliä noudattavat sekä naiset että miehet, ja yksi suunnannäyttäjistä on Kardashianien klaanin kuopus Kylie Jenner. Yhtä trendikästä on lisätä hiuksiin glitteriä, sillä kimaltelevan kuontalon aika ei ole vielä ohi.

Ihmiset ovat saattaneet vähentää sosiaalisen median käyttöä tämän vuoden aikana. Nyt onkin trendikästä poistaa kaverilistoiltaan ihmisiä, joiden seuraaminen ei välttämättä aiheuta kuin pahoinvointia. Mieltä huolletaan perinteisen meditoinnin ja mindfulnessin lisäksi sophrologialla, jossa on ideana löytää sisäinen harmonia poistamalla negatiiviset ajattelutavat muun muassa hengitystekniikoita ja visualisointia hyödyntäen.

https://www.instagram.com/p/BdhVFUFl2jg/?taken-by=besophrolondon

https://www.instagram.com/p/BiD7R27h_av/?tagged=dadfashion

https://www.instagram.com/p/BhzBSgwA0iO/?tagged=dadfashion

https://www.instagram.com/p/Bhx9zp0nDYt/?tagged=anklet

https://www.instagram.com/p/BiRgmpQHZGf/?tagged=orangenails