Rihanna tihkuu glamouria Voguen kansikuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihanna aloitti viime syksynä yhteistyön Fenty Beauty -kosmetiikkayrityksen kanssa. Laulajan nimeä kantava meikkisarja on lanseerattiin etenkin sillä kulmalla, että tuotteiden valikoimasta löytyy todella runsaasti valinnanvaraa sekä vaalea- että tummaihoisille naisille.

Juuri 30 vuotta täyttänyt Rihanna pääsi nyt myös haluttuun Vogue-lehden kansikuvaan malliksi. Nainen nähdään uusimmassa kesäkuun numerossa, jossa on poptähdestä myös laaja haastattelu. Kuvan valokuvasi Mert Alas ja Mac Piggott.

Rihanna onnistui tekemään hänen meikkisarjastaan melkoisen menestyksen toimiessaan itse sen parhaimpana mainoskasvona. Nyt nainen on alkanut suunnittelemaan myös uusia alusvaatteita, jotka tulevat myyntiin jo toukokuussa. SAVAGE X FENTY -nimeä kantavat alusvaatteet tulevat myyntiin savagex.com -verkkosivuilla 11. toukokuuta.